Zaklamp kopen? Frank helpt je kiezen!

Er zijn veel verschillende hoofd- en zaklampen te vinden, voor zowel professioneel gebruik als voor klusjes in en om het huis. Door het grote aanbod aan zak- en hoofdlampen, snappen wij dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom helpen wij je graag om tot de juiste keuze voor jou te komen. Op deze adviespagina kun je informatie vinden over het verschil tussen hoofd- en zaklampen. Ook vind je welke soort zaklampen en hoofdlampen voor welke activiteit precies geschikt is, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Alles over zaklampen

Het vinden van de geschikte zaklamp hangt af van een paar verschillende factoren. Het is belangrijk om te weten voor welke activiteit je de zaklamp wilt gaan gebruiken. Zoek je een hulpzaklampje voor onderweg, of zoek je een professionele zaklamp welke meters ver kan schijnen? Zo is het aantal lumen van de zaklamp van belang. Het aantal lumen bepaalt de lichtsterkte van de zaklamp, wat ook in verband staat met de maximale reikwijdte en de brandtijd. Wij vertellen je welke soort zaklamp het meest geschikt is voor welke activiteit.

  1. Lees hier meer over welke zaklamp het meest geschikt is voor jou

Alles over hoofdlampen

Op zaklamp-expert bieden we verschillende soorten hoofdlampen aan. Een hoofdlamp kan erg handig zijn om te gebruiken tijdens werk, maar kan bijvoorbeeld ook als leeslampje of tijdens het kamperen gebruikt worden. Bij hoofdlampen is het vooral belangrijk om te weten hoe lang je de hoofdlamp kunt gebruiken, zonder de batterij te verwisselen of de accu op te moeten laden. Dit wordt de maximale brandtijd genoemd. Ook is het van belang om te weten of je de hoofdlamp kunt opladen of dat deze alleen op batterijen werkt

  1. Lees hier meer over welke hoofdlamp voor jou de beste keus is

Wij helpen je kiezen

Ben je nog niet zeker of je de voorkeur geeft aan een zaklamp of hoofdlamp? Wij helpen je door de belangrijkste voor- en nadelen van zaklampen en hoofdlampen voor je op een rijtje te zetten. Zo kun je gemakkelijk zien welke soort lamp nu het beste bij jou past.

  1. Lees hier meer over de verschillen tussen een zaklamp en hoofdlamp