Alles over de juiste zaklamp voor jou

De maximale brandtijd, het aantal lumen en het gewicht spelen allemaal een belangrijke rol in het bepalen welke zaklamp precies geschikt is voor jou. Zoek je een zaklamp voor belichting dichtbij, of wil je liever een zaklamp welke ver kan schijnen? Ook is het belangrijk om voor jezelf te bedenken of je een oplaadbare zaklamp handig vind, of liever eentje hebt die op batterijen werkt.

Voor klusjes in en om het huis

Zoek je een zaklamp welke vooral geschikt is om thuis te gebruiken? Het is altijd een goed idee om een zaklamp in huis te hebben voor als de stroom uitvalt, of als je iets in een donkere kelder of op een zolder moet zoeken. Ook is een zaklampje geen overbodige luxe als je 's avonds nog iets in de schemering zoekt, een wandeling maakt of iets in een schuur wil vinden. Kleine zaklampjes welke voor een paar uur mee gaan zonder opgeladen te hoeven worden zijn hiervoor zeer geschikt. Als deze een lichtsterkte van 50 tot 200 lumen hebben en voor minstens 8 uur mee gaan, heb je een zeer geschikte zaklamp.

  1. Vind hier de juiste huis-tuin-en-keuken zaklamp voor jou

Voor onderweg

Pech onderweg is nooit fijn, al helemaal niet in het donker. Mocht je nu toch onverhoopt pech hebben, dan is het toch handig om een zaklamp bij je te hebben. Hiermee heb je de juiste belichting bij het verwisselen van een band of bij het vinden van je sleutels, waar het lampje van een smartphone net tekort schiet. Omdat je de zaklamp vooral dichtbij wilt gebruiken, kun je het beste kiezen voor een niet al te grote lichtsterkte. Ook van belang is de lengte van de zaklamp, gezien het het makkelijkste is als je deze in het dashboardkastje kunt opbergen.

  1. Vind hier de juiste zaklamp voor onderweg

Tijdens het kamperen

Als je graag gaat kamperen, is een zaklamp onmisbaar. Als je 's avonds nog even iets wilt opzoeken of iets kwijt bent, dan biedt een zaklamp de uitkomst. Je kunt hem ook aan je tent hangen voor net die extra belichting tijdens een spelletje in de avondschemering. Een lichtgewicht en compacte zaklamp is het fijnst om bij je te hebben, en is gemakkelijk mee te nemen.

  1. Vind hier de juiste zaklamp voor tijdens het kamperen

Voor outdoor gebruik

Ben je graag in de natuur en houd je van outdoor activiteiten? Een zaklamp kan goed van pas komen tijdens een avondwandeling in de natuur, of tijdens het ontdekken van grotten. Natuurlijk wil je niet een te zware zaklamp meenemen welke je kan hinderen in je bewegingsvrijheid. De zaklamp moet een goede lichtsterkte hebben om een redelijke afstand te kunnen belichten, zodat je duidelijk kunt zien waar je loopt.

  1. Vind hier de juiste outdoor zaklamp voor jou

Voor professioneel gebruik

Bij verschillende banen is het hebben van een zaklamp zeer belangrijk. Vooral voor mensen werkzaam bij defensie of bij beveiliging is een zaklamp zeker geen overbodige luxe. Daarom hebben wij ook zaklampen geschikt voor professioneel gebruik in ons assortiment. De handzaamheid van een professionele zaklamp is van groot belang, maar ook de lichtsterkte speelt een rol. Een groot aantal lumen zorgt er voor dat de zaklamp ver kan schijnen, zodat de lichtstraal alles goed verlicht.

  1. Vind hier de juiste professionele zaklamp